Umut Kervanı, özellikle deprem bölgelerinde yaptığı yoğun çalışmalarla insanların kalplerinde taht kurmuş bir yardım kuruluşudur ve yardım etme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir.

Dünya genelinde birçok yardıma muhtaç ülkeye yardım eli uzatmanın yanı sıra Türkiye'de de faaliyet gösteren Umut Kervanı, Mersin'deki mağdur ve yetimlere yardım etti.

Kendilerine kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli yardım ulaştıran Umut Kervanı Mersin Derneği, her ay yaptığı gibi, mayıs ayında da yüzlerce gıda paketi dağıtarak yetim ve mağdurların yüzünü güldürdü.

74 Nerenin Plakası? 74 Plaka Kodu Hangi İl? 74 Nerenin Plakası? 74 Plaka Kodu Hangi İl?

Dernek yetkilisi Ömer Ramazan Soy, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken bu yardımların gerçekleştirilmesinde yer alan hayırseverlere teşekkür etti.

Soy şunları söyledi: "Kurulduğumuz günden itibaren mazlum ve mağdur insanların yanında olmaya çalışıyoruz. Bu amaçla, nerede bir mağdur varsa yardıma koşuyoruz. Duyarlı hayırseverlerin desteğiyle her ay mağduriyet yaşayan ve muhtaç ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Umut Kervanı olarak, mayıs ayında da Mersin'de yüzlerce yetim, mağdur ve muhtaç aileye gıda yardımı yaptık. Bu yardım çalışmamıza katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun."

Kaynak: (İLKHA)