Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Sert Darbe: Teröristlere Büyük Darbe! Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Sert Darbe: Teröristlere Büyük Darbe!

"III. Elektrik Dağıtım Sektörü Buluşmasına" video konferansla bağlanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Elektrik Arıza İhbar Uygulamasına dair, "Uygulamamız sayesinde vatandaşlarımız elektrik arızalarına ilişkin ihbarlarını kolay bir şekilde iletebilecekler.

TEDAŞ, vatandaşların elektrik arızalarını kolaylıkla bildirebilmeleri için "Elektrik Arıza İhbar Uygulaması"nın lansmanını yaptı. Aydınlatma Mobil Takip Uygulamasının bir sürümü olan ve ELDER'in katkılarıyla geliştirilen bu uygulama, vatandaşların sadece aydınlatma arızaları değil, elektrik kesintileri ve arızaları da dahil olmak üzere tüm arızaları bildirebilmelerine olanak tanıyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, uygulamanın vatandaşlarımızın elektrik arızalarını kolay bir şekilde ilemsine yardımcı olacağını belirtti. İhbarlar, uygulamanın otomatik konum belirleme özelliği sayesinde bölgedeki ilgili dağıtım şirketlerine iletilerek en kısa sürede çözülmeleri sağlanacak.

Kaynak: (Haber Merkezi)