Elektrikli Otomobil Pazarında Togg'un Zaferi: Her 2 Otomobilden 1'i Togg oldu! Elektrikli Otomobil Pazarında Togg'un Zaferi: Her 2 Otomobilden 1'i Togg oldu!

 

Dünya Genç Mühendisleri Buluşuyor 17-21 Nisan tarihleri arasında ABD’de gerçekleştirilen 2024 FIRST Robotics Competition Dünya Şampiyonası, dünyanın dört bir yanından gelen 600 FRC takımını bir araya getiriyor. Houston’daki George R. Brown Convention Center’da gerçekleşen etkinlikte, yaklaşık 22 bin öğrenci yarışacak.

Türkiye’nin Gururu: 17 Takım ile Temsil Ediliyor Türkiye, bu yıl 17 takım ile Amerika ve Kanada’dan sonra dünyanın en çok takım gönderen 3. ülkesi konumunda bulunuyor. Türk öğrenciler, robot tasarımı ve mühendislik becerileriyle bu prestijli yarışmada Türkiye’yi temsil edecek.

Robotik Geleceğin Mühendislerini Buluşturuyor FIRST Robotics Competition, genç mühendis adaylarını bir araya getirerek, teknoloji, inovasyon ve işbirliği alanlarında yeteneklerini sergileme fırsatı sunuyor. Bu heyecan verici etkinlik, geleceğin mühendislerini bir araya getirerek, robotik dünyasının sınırlarını zorluyor.

Kaynak: (İLKHA)